Komono Estelle Royale Rose Gold/Grey W2866

d:Komono Estelle Royale Rose Gold/Grey W2866 -rannekellossa voit nähdä ripauksen japanilaista tyyliä ja roppakaupalla belgialaista taidokkuutta. Punakullan värinen runko on halkaisijaltaan 36 mm ja sen kellotaulussa on kaunis sunburst-pinta. 16 mm leveä mesh-ranneke on materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35429

;
53,40 €
    • Komono Estelle Royale Rose Gold/Grey W2866 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Komono Estelle Royale Rose Gold/Grey W2866

Komono Estelle Royale Rose Gold/Grey W2866

Tuotekoodi: 35429

Komono Estelle Royale Rose Gold/Grey W2866 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

89,00 €

53,40 €

Tuotekuvaus

Komono Estelle Royale Rose Gold/Grey W2866 -rannekellossa voit nähdä ripauksen japanilaista tyyliä ja roppakaupalla belgialaista taidokkuutta. Punakullan värinen runko on halkaisijaltaan 36 mm ja sen kellotaulussa on kaunis sunburst-pinta. 16 mm leveä mesh-ranneke on materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35429
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Punakulta
Takuu 1 vuosi
mpn W2866

Pieni hetki