Komono Winston Mirror Gold/Navy W2891

d:Komono Winston Mirror Gold/Navy W2891 - Minimalistinen kello minimaaliseen hintaan! Belgialainen Komono tunnetaan upean kirjavasta kellovalikoimastaan, jossa tämä Winston-malli asettuu aavistuksen hillitympään kategoriaan. Kullanvärinen runko on halkaisijaltaan 42 mm ja sen pinnassa on tyylikäs harjattu viimeistely. 20 mm leveä laivastonsininen ranneke on materiaaliltaan aitoa italialaista nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35432

;
89,00 €
Komono Winston Mirror Gold/Navy W2891 5 1
    • Komono Winston Mirror Gold/Navy W2891 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Komono Winston Mirror Gold/Navy W2891

Komono Winston Mirror Gold/Navy W2891

Tuotekoodi: 35432

Komono Winston Mirror Gold/Navy W2891 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

89,00 €

Tuotekuvaus

Komono Winston Mirror Gold/Navy W2891 - Minimalistinen kello minimaaliseen hintaan!

Belgialainen Komono tunnetaan upean kirjavasta kellovalikoimastaan, jossa tämä Winston-malli asettuu aavistuksen hillitympään kategoriaan. Kullanvärinen runko on halkaisijaltaan 42 mm ja sen pinnassa on tyylikäs harjattu viimeistely. 20 mm leveä laivastonsininen ranneke on materiaaliltaan aitoa italialaista nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35432
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Sininen
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Kulta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Kulta
Takuu 1 vuosi
mpn W2891

Pieni hetki