Komono Winston Regal Anthracite W2268

d:Komono Winston Regal Anthracite W2268 - Minimalistinen kello minimaaliseen hintaan! Belgialainen Komono tunnetaan upean kirjavasta kellovalikoimastaan, jossa tämä Winston-malli asettuu ehdottomasti sinne hillitympään päähän. Hopeanvärinen runko on halkaisijaltaan 42 mm ja sen pinnassa on tyylikäs harjattu viimeistely. 20 mm leveä musta ranneke on materiaaliltaan aitoa italialaista nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35433

;
53,40 €
-40%

Komono Winston Regal Anthracite W2268

Komono Winston Regal Anthracite W2268

Tuotekoodi: 35433

Komono Winston Regal Anthracite W2268 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

53,40 €

Tuotekuvaus

Komono Winston Regal Anthracite W2268 - Minimalistinen kello minimaaliseen hintaan!

Belgialainen Komono tunnetaan upean kirjavasta kellovalikoimastaan, jossa tämä Winston-malli asettuu ehdottomasti sinne hillitympään päähän. Hopeanvärinen runko on halkaisijaltaan 42 mm ja sen pinnassa on tyylikäs harjattu viimeistely. 20 mm leveä musta ranneke on materiaaliltaan aitoa italialaista nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35433
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 1 vuosi
mpn W2268

Pieni hetki