Komono Winston Regal Caviar W2270

d:Komono Winston Regal Caviar W2270 - Minimalistinen kello minimaaliseen hintaan! Belgialainen Komono tunnetaan upean kirjavasta kellovalikoimastaan, jossa tämä Winston-malli asettuu ehdottomasti sinne hillitympään päähän. Kullanvärinen runko on halkaisijaltaan 42 mm ja sen pinnassa on tyylikäs harjattu viimeistely. 20 mm leveä musta ranneke on materiaaliltaan aitoa italialaista nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35437

;
89,00 €
Komono Winston Regal Caviar W2270 4.00 1
    • Komono Winston Regal Caviar W2270 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Komono Winston Regal Caviar W2270

Komono Winston Regal Caviar W2270

Tuotekoodi: 35437

Komono Winston Regal Caviar W2270 4 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

89,00 €

Tuotekuvaus

Komono Winston Regal Caviar W2270 - Minimalistinen kello minimaaliseen hintaan!

Belgialainen Komono tunnetaan upean kirjavasta kellovalikoimastaan, jossa tämä Winston-malli asettuu ehdottomasti sinne hillitympään päähän. Kullanvärinen runko on halkaisijaltaan 42 mm ja sen pinnassa on tyylikäs harjattu viimeistely. 20 mm leveä musta ranneke on materiaaliltaan aitoa italialaista nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35437
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Kulta
Takuu 1 vuosi
mpn W2270

Pieni hetki