Komono Winston Regal Rubino W2269

d:Komono Winston Regal Rubino W2269 - Minimalistinen kello minimaaliseen hintaan! Belgialainen Komono tunnetaan upean kirjavasta kellovalikoimastaan, jossa tämä Winston-malli asettuu aavistuksen hillitympään kategoriaan. Punakullan värinen runko on halkaisijaltaan 42 mm ja sen pinnassa on tyylikäs harjattu viimeistely. 20 mm leveä punainen ranneke on materiaaliltaan aitoa italialaista nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35434

;
39,00 €
-56%

Komono Winston Regal Rubino W2269

Komono Winston Regal Rubino W2269

Tuotekoodi: 35434

Komono Winston Regal Rubino W2269 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

39,00 €

Tuotekuvaus

Komono Winston Regal Rubino W2269 - Minimalistinen kello minimaaliseen hintaan!

Belgialainen Komono tunnetaan upean kirjavasta kellovalikoimastaan, jossa tämä Winston-malli asettuu aavistuksen hillitympään kategoriaan. Punakullan värinen runko on halkaisijaltaan 42 mm ja sen pinnassa on tyylikäs harjattu viimeistely. 20 mm leveä punainen ranneke on materiaaliltaan aitoa italialaista nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35434
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Punainen
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Punakulta
Takuu 1 vuosi
mpn W2269

Pieni hetki