Komono Winston Royale Rose Gold Black W2354

d:Miesten Komono Winston Royale Rose Gold Black W2354 rannekellon runko ja ranneke ovat punakultaisen väriset. Kokonaisuuden kruunaa tyylikkäästi punakultaan sointuva tummanruskea kellotaulu. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu mesh-ranneke. Rungon leveys on 42 mm ja paksuus 9 mm. Rannekeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Komono-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 18235

;
44,00 €
Komono Winston Royale Rose Gold Black W2354 5 2
    • Komono Winston Royale Rose Gold Black W2354 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Komono Winston Royale Rose Gold Black W2354

Komono Winston Royale Rose Gold Black W2354

Tuotekoodi: 18235

Komono Winston Royale Rose Gold Black W2354 5 2

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

89,00 €

44,00 €

Tuotekuvaus

Miesten Komono Winston Royale Rose Gold Black W2354 rannekellon runko ja ranneke ovat punakultaisen väriset. Kokonaisuuden kruunaa tyylikkäästi punakultaan sointuva tummanruskea kellotaulu. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu mesh-ranneke. Rungon leveys on 42 mm ja paksuus 9 mm. Rannekeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Komono-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 18235
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Ruskea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Punakulta
Väri Punakulta, Ruskea
Takuu 1 vuosi
mpn W2354

Pieni hetki