Komono Winston Royale Rose Gold/White W2356

d:Komono Winston Royale Rose Gold/White W2356 rannekellossa tyylikäs mesh-ranneke. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20mm ja punakultaisen rungon leveys 42mm. Kellotaulu on yksinkertaisen tyylikäs! Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Komono-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 23509

;
44,50 €
Komono Winston Royale Rose Gold/White W2356 5 1
-50%

Komono Winston Royale Rose Gold/White W2356

Komono Winston Royale Rose Gold/White W2356

Tuotekoodi: 23509

Komono Winston Royale Rose Gold/White W2356 5 1

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

44,50 €

Tuotekuvaus

Komono Winston Royale Rose Gold/White W2356 rannekellossa tyylikäs mesh-ranneke. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20mm ja punakultaisen rungon leveys 42mm. Kellotaulu on yksinkertaisen tyylikäs! Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Komono-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.


Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 23509
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Metalliseos
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Punakulta
Väri Punakulta, Valkoinen
Takuu 1 vuosi
mpn W2356

Pieni hetki