Komono Winston Royale Silver/Black W2357

d:Komono Winston Royale Silver/Black W2357 miesten rannekello mesh-rannekkeella. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20mm ja hopean rungon leveys 42mm. Kellotaulussa on erittäin tyylikäs tumma väritys ja selkeät hopean väriset numerot. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Komono-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 23510

;
55,00 €
Komono Winston Royale Silver/Black W2357 4 2
    • Komono Winston Royale Silver/Black W2357 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Komono Winston Royale Silver/Black W2357

Komono Winston Royale Silver/Black W2357

Tuotekoodi: 23510

Komono Winston Royale Silver/Black W2357 4 2

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

89,00 €

55,00 €

Tuotekuvaus

Komono Winston Royale Silver/Black W2357 miesten rannekello mesh-rannekkeella. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20mm ja hopean rungon leveys 42mm. Kellotaulussa on erittäin tyylikäs tumma väritys ja selkeät hopean väriset numerot. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Komono-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.


Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 23510
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Metalliseos
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Musta
Takuu 1 vuosi
mpn W2357

Pieni hetki