Komono Winston Royale Zirconium W2351

d:Komono Winston Royale Zirconium W2351 on tyylikäs unisex-kello muotitietoisille ihmisille. Rannekellossa on kullanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu mesh-ranneke. Metalliseoksesta valmistetun rungon leveys on 42 mm ja paksuus 9 mm. Rannekeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Komono-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 18232

;
44,50 €
Komono Winston Royale Zirconium W2351 3 3
    • Komono Winston Royale Zirconium W2351 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Komono Winston Royale Zirconium W2351

Komono Winston Royale Zirconium W2351

Tuotekoodi: 18232

Komono Winston Royale Zirconium W2351 3 3

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

89,00 €

44,50 €

Tuotekuvaus

Komono Winston Royale Zirconium W2351 on tyylikäs unisex-kello muotitietoisille ihmisille. Rannekellossa on kullanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu mesh-ranneke. Metalliseoksesta valmistetun rungon leveys on 42 mm ja paksuus 9 mm. Rannekeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Komono-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 18232
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Kulta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Kulta
Väri Kulta
Takuu 1 vuosi
mpn W2351

Pieni hetki