Kummilusikka Karitsa 521-636

d:Kummilusikka Karitsa 521-636. Kummilusikassa on karitsan kuva ja teksti: "Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua. Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen." Kuva: Karitsa Lusikan pituus: 13,8 cm Materiaali: 830 hopea Valmistaja: Kultakeskus Oy Takapuolella on tyhjä tila kaiverrukselle. Kummilusikat toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta lusikan kahvan takapuolelle esimerkiksi lapsen nimen, syntymäajan, painon sekä pituuden. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 27312

99,00 €

Kummilusikka Karitsa 521-636

Kummilusikka Karitsa 521-636

Tuotekoodi: 27312

Kummilusikka Karitsa 521-636 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

125,00 €

99,00 €

Tuotekuvaus

Kummilusikka Karitsa 521-636. Kummilusikassa on karitsan kuva ja teksti: "Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua. Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen."

  • Kuva: Karitsa
  • Lusikan pituus: 13,8 cm
  • Materiaali: 830 hopea
  • Valmistaja: Kultakeskus Oy
  • Takapuolella on tyhjä tila kaiverrukselle.
  • Kummilusikat toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta lusikan kahvan takapuolelle esimerkiksi lapsen nimen, syntymäajan, painon sekä pituuden. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 27312
Kaiverrus 50

Pieni hetki