Laattaketju hopea P180

d:Aidosta hopeasta valmistettu panssarilaattaketju. Ketjua on saatavilla kahta eri mittaa: 20 ja 21cm. Panssariranneketjun leveys on 6,5mm. Voimme kaivertaa rannekorun laatan etu- tai takapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Kirjoita tekstikenttään myös kummalle puolelle haluat tekstin kaiverrettavan. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 34093

63,50 €
    • Laattaketju hopea P180 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Laattaketju hopea P180

Laattaketju hopea P180

Tuotekoodi: 34093

Laattaketju hopea P180 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

63,50 €

Tuotekuvaus

Aidosta hopeasta valmistettu panssarilaattaketju. Ketjua on saatavilla kahta eri mittaa: 20 ja 21cm. Panssariranneketjun leveys on 6,5mm.

Voimme kaivertaa rannekorun laatan etu- tai takapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Kirjoita tekstikenttään myös kummalle puolelle haluat tekstin kaiverrettavan. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34093
Kaiverrus 20
Kategoria Miesten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki