Leijona Classic Swiss 5020-2487

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 37018
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Leijona Swiss made on kunnianosoitus sveitsiläiselle kelloteollisuudelle ja suomalaisen Leijona-kellon yhteiselle historialle. Näiden arvokkaiden kellojen muotoilu on peräisin suosituimmista Leijona-malleista ja ne on nimensämukaisesti valmistettu Sveitsissä. Kellotaulua suojaa safiirilasi ja kannen alla sykkii sveitsiläinen ETA F06.411 HIGH PRECISION-kvartsikoneisto. Kellon kierrettävä takakansi on merkitty Leijona Swiss made-leimalla. Leijona Swiss made 5020-2487 -mallissa on valkoinen kellotaulu, numeroidut indeksit, luminoidut osoittimet ja nahkaranneke. Rungon leveys on 39 mm, paksuus 8,6 mm. Leijona Swiss made-kellot toimitetaan alkuperäisessä rasiassa takuukortin kera, ja kelloilla on kahden vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

SKU 37018
Brändi Leijona
Kaiverrus 20
Rungon leveys 39 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 9
Rannekkeen pituus 175 - 220 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn 5020-2487