Luminox Bear Grylls Survival 3740 Master Series Chronograph XB.3749

Ei varastossa

SKU: 28913

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox Bear Grylls Survival 3740 Master Series XB.3749 kuuluu Luminoxin ja televisiostakin tutun Bear Gryllsin yhteistyössä tehtyyn kellomallistoon. Luminox XB.3749 -mallissa on näyttävä musta kellotaulu, jossa luminoituvat viisarit. Rannekellossa on käytetty samaa Luminox Light Technology (LLT) -luminointitekniikkaa, jota hyödyntävät mm. Yhdysvaltain rannikkovartiosto ja laivaston erikoisjoukot. 25 vuotta yhtäjaksoisesti pimeässä loistavat indeksit ja tuntiviisari ovat väriltään kirkkaan vihreät. Minuuttiviisari sekä klo 12:n merkinnät kellotaulussa ja kierrettävässä kehässä hohtavat oransseina. Kellon runko on 45 mm leveä ja 14 mm paksu, ja se on valmistettu Luminoxin lanseeraamasta hiilikuituvahvisteisesta CARBONOX™-materiaalista. Lasi on safiirilasia. Rannekkeena on musta kumiranneke, jossa erillinen rannekekompassi. Kellossa on kronografi. Takakannesta löytyy Bear Gryllsin NEVER GIVE UP -motto sekä logo. Mallissa on ruuveilla kiinnitetty takakansi. Vesitiiveys 300m ja paino 98 grammaa.

Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 28913
Brändi Luminox
Rungon leveys 45 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Oranssi
Rungon paksuus 14
Rannekkeen pituus 180 - 240 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 300m / 30atm
Takuu 2 vuotta
mpn XB.3749