Luminox Navy SEAL Colormark 3051

d:Yhdysvaltain laivastossa tutkimus- ja kehitystehtävissä toiminut Nick North sai vuonna 1993 tehtäväkseen etsiä käsiinsä kellovalmistajan, jonka tuotteisiin miehistö voisi luottaa vaativissa yöllisissä operaatioissaan. North vakuuttui sveitsiläisestä Luminoxista ja aloitti yhteistyön tavoitteenaan luoda täydellinen sotilaskäyttöön soveltuva sukeltajankello. Kyseinen alkuperäismalli on nyt syntynyt uudelleen Navy SEAL 3000 -sarjaksi, jatkamaan Luminoxin ja Yhdysvaltain armeijan pitkää 25 vuoden yhteistä historiaa. Rannikkovartiostossa ja laivaston erikoisjoukoissa sukeltajat näyttelevät suurta roolia. Vedenalaisessa työssä ajan seuraaminen on luonnollisesti äärimmäisen tärkeää ja helposti luettavissa olevat minuutit voivat olla ratkaiseva tekijä tehtävän onnistumisessa. Juuri siksi Luminox Light Technology (LLT) on markkinoiden suosituin vaihtoehto luminoinnin saralla. 25 vuotta yhtäjaksoisesti pimeässä loistavat indeksit ovat väriltään kirkkaan vihreät, samoin kuin tunti- ja sekuntiviisaritkin. Minuuttiviisari sekä klo 12:n merkinnät kellotaulussa ja kierrettävässä kehässä hohtavat keltaoransseina. Kellon runko on 44 mm leveä ja valmistettu Luminoxin lanseeraamasta hiilikuituvahvisteisesta Carbonox-materiaalista. Tuplatiivistetty säätönuppi ja 200 m vesitiiveys tekevät tästäkin mallista tutun luotettavan seuralaisen pinnan alla. Lisäksi kellossa on miellyttäväntuntuinen, aito kumiranneke sekä kätevä päivyritoiminto. Luminox Navy SEAL Colormark XS.3051 -kellolle myönnetään 2 vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33321

;
361,00 €
-15%

Luminox Navy SEAL Colormark 3051

Luminox Navy SEAL Colormark 3051

Tuotekoodi: 33321

Luminox Navy SEAL Colormark 3051 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

425,00 €

361,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Yhdysvaltain laivastossa tutkimus- ja kehitystehtävissä toiminut Nick North sai vuonna 1993 tehtäväkseen etsiä käsiinsä kellovalmistajan, jonka tuotteisiin miehistö voisi luottaa vaativissa yöllisissä operaatioissaan. North vakuuttui sveitsiläisestä Luminoxista ja aloitti yhteistyön tavoitteenaan luoda täydellinen sotilaskäyttöön soveltuva sukeltajankello. Kyseinen alkuperäismalli on nyt syntynyt uudelleen Navy SEAL 3000 -sarjaksi, jatkamaan Luminoxin ja Yhdysvaltain armeijan pitkää 25 vuoden yhteistä historiaa.

Rannikkovartiostossa ja laivaston erikoisjoukoissa sukeltajat näyttelevät suurta roolia. Vedenalaisessa työssä ajan seuraaminen on luonnollisesti äärimmäisen tärkeää ja helposti luettavissa olevat minuutit voivat olla ratkaiseva tekijä tehtävän onnistumisessa. Juuri siksi Luminox Light Technology (LLT) on markkinoiden suosituin vaihtoehto luminoinnin saralla.

25 vuotta yhtäjaksoisesti pimeässä loistavat indeksit ovat väriltään kirkkaan vihreät, samoin kuin tunti- ja sekuntiviisaritkin. Minuuttiviisari sekä klo 12:n merkinnät kellotaulussa ja kierrettävässä kehässä hohtavat keltaoransseina. Kellon runko on 44 mm leveä ja valmistettu Luminoxin lanseeraamasta hiilikuituvahvisteisesta Carbonox-materiaalista. Tuplatiivistetty säätönuppi ja 200 m vesitiiveys tekevät tästäkin mallista tutun luotettavan seuralaisen pinnan alla. Lisäksi kellossa on miellyttäväntuntuinen, aito kumiranneke sekä kätevä päivyritoiminto.

Luminox Navy SEAL Colormark XS.3051 -kellolle myönnetään 2 vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33321
Brändi Luminox
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 44 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn XS.3051

Pieni hetki