Luminox Navy SEAL Colormark 3051

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 33321
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Yhdysvaltain laivastossa tutkimus- ja kehitystehtävissä toiminut Nick North sai vuonna 1993 tehtäväkseen etsiä käsiinsä kellovalmistajan, jonka tuotteisiin miehistö voisi luottaa vaativissa yöllisissä operaatioissaan. North vakuuttui sveitsiläisestä Luminoxista ja aloitti yhteistyön tavoitteenaan luoda täydellinen sotilaskäyttöön soveltuva sukeltajankello. Kyseinen alkuperäismalli on nyt syntynyt uudelleen Navy SEAL 3000 -sarjaksi, jatkamaan Luminoxin ja Yhdysvaltain armeijan pitkää 25 vuoden yhteistä historiaa.

Rannikkovartiostossa ja laivaston erikoisjoukoissa sukeltajat näyttelevät suurta roolia. Vedenalaisessa työssä ajan seuraaminen on luonnollisesti äärimmäisen tärkeää ja helposti luettavissa olevat minuutit voivat olla ratkaiseva tekijä tehtävän onnistumisessa. Juuri siksi Luminox Light Technology (LLT) on markkinoiden suosituin vaihtoehto luminoinnin saralla.

25 vuotta yhtäjaksoisesti pimeässä loistavat indeksit ovat väriltään kirkkaan vihreät, samoin kuin tunti- ja sekuntiviisaritkin. Minuuttiviisari sekä klo 12:n merkinnät kellotaulussa ja kierrettävässä kehässä hohtavat keltaoransseina. Kellon runko on 44 mm leveä ja valmistettu Luminoxin lanseeraamasta hiilikuituvahvisteisesta Carbonox-materiaalista. Tuplatiivistetty säätönuppi ja 200 m vesitiiveys tekevät tästäkin mallista tutun luotettavan seuralaisen pinnan alla. Lisäksi kellossa on miellyttäväntuntuinen, aito kumiranneke sekä kätevä päivyritoiminto.

Luminox Navy SEAL Colormark XS.3051 -kellolle myönnetään 2 vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

SKU 33321
Brändi Luminox
Rungon leveys 44 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 23mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 14
Rannekkeen pituus 160 - 225 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn XS.3051