Luminox 3581.EY Navy SEAL Chronograph

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 33322
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

"The only easy day was yesterday" -sanontaan tiivistyy Yhdysvaltain maailmankuulujen laivastojoukkojen salaisuus. Omien rajojensa testaaminen, kaikkensa antaminen ja muiden auttaminen ovat arvoja, joihin jokaisen tulisi elämässään pyrkiä.

Luminox-sukeltajankellot ovat olleet vakiovaruste alan ammattilaisille jo yli 25 vuoden ajan. Yhdysvaltain rannikkovartiosto ja laivaston erikoisjoukot ovat nimekkäimpiä esimerkkejä sveitsiläisen Luminoxin nimeen vannojista. Sukellustyössä ajan seuraaminen on luonnollisesti äärimmäisen tärkeää ja helposti luettavissa olevat minuutit voivat olla ratkaiseva tekijä tehtävän onnistumisessa. Juuri siksi Luminox Light Technology (LLT) on markkinoiden suosituin vaihtoehto luminoinnin saralla.

25 vuotta yhtäjaksoisesti pimeässä loistavat indeksit ovat väriltään kirkkaan vihreät, samoin kuin tunti- ja sekuntiviisaritkin. Minuuttiviisari sekä klo 12:n merkinnät kellotaulussa ja kierrettävässä kehässä hohtavat keltaoransseina. Kellon runko on 45 mm leveä ja valmistettu Luminoxin lanseeraamasta hiilikuituvahvisteisesta Carbonox-materiaalista. Tuplatiivistetty säätönuppi ja 200 m vesitiiveys tekevät tästäkin mallista tutun luotettavan seuralaisen pinnan alla. Kellon rannekke on leveydeltään 24 mm ja materiaaliltaan aitoa kumia. Sekuntikello ja päivyri tuovat myös lisäarvoa jo valmiiksi laadukkaaseen pakettiin.

Luminox XS.3581.EY.F Navy SEAL Chronograph -kellolle myönnetään 2 vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

SKU 33322
Brändi Luminox
Rungon leveys 45 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 15
Rannekkeen pituus 160 - 225 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn XS.3581.EY.F