Luminox XS.3581.EY.F Navy SEAL Chronograph

Sku: 33322

456,00 €
-20%

Luminox XS.3581.EY.F Navy SEAL Chronograph

Luminox XS.3581.EY.F Navy SEAL Chronograph

Tuotekoodi: 33322

Luminox XS.3581.EY.F Navy SEAL Chronograph 0 0

Väliaikaisesti loppu

570,00 €

456,00 €

Tuotekuvaus

"The only easy day was yesterday" -sanontaan tiivistyy Yhdysvaltain maailmankuulujen laivastojoukkojen salaisuus. Omien rajojensa testaaminen, kaikkensa antaminen ja muiden auttaminen ovat arvoja, joihin jokaisen tulisi elämässään pyrkiä.

Luminox-sukeltajankellot ovat olleet vakiovaruste alan ammattilaisille jo yli 25 vuoden ajan. Yhdysvaltain rannikkovartiosto ja laivaston erikoisjoukot ovat nimekkäimpiä esimerkkejä sveitsiläisen Luminoxin nimeen vannojista. Sukellustyössä ajan seuraaminen on luonnollisesti äärimmäisen tärkeää ja helposti luettavissa olevat minuutit voivat olla ratkaiseva tekijä tehtävän onnistumisessa. Juuri siksi Luminox Light Technology (LLT) on markkinoiden suosituin vaihtoehto luminoinnin saralla.

25 vuotta yhtäjaksoisesti pimeässä loistavat indeksit ovat väriltään kirkkaan vihreät, samoin kuin tunti- ja sekuntiviisaritkin. Minuuttiviisari sekä klo 12:n merkinnät kellotaulussa ja kierrettävässä kehässä hohtavat keltaoransseina. Kellon runko on 45 mm leveä ja valmistettu Luminoxin lanseeraamasta hiilikuituvahvisteisesta Carbonox-materiaalista. Tuplatiivistetty säätönuppi ja 200 m vesitiiveys tekevät tästäkin mallista tutun luotettavan seuralaisen pinnan alla. Kellon rannekke on leveydeltään 24 mm ja materiaaliltaan aitoa kumia. Sekuntikello ja päivyri tuovat myös lisäarvoa jo valmiiksi laadukkaaseen pakettiin.

Luminox XS.3581.EY.F Navy SEAL Chronograph -kellolle myönnetään 2 vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33322
Brändi Luminox
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 45 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn XS.3581.EY.F

Pieni hetki

;