Michael Kors Access MKGO Black-Tone älykello MKT5072

d: Michael Kors Access MKGO Black-Tone MKT5072 -älykello tuo tyyliä ja aktiivisuutta arkeen Michael Kors Access MKGO Pink-Tone -älykellon avulla liikut saumattomasti arjessasi, ja kello tarjoaa useita palveluita, joiden avulla helpotat päivittäisiä rutiinejasi ja pysyt aktiivisena – puhumattakaan kellon kauniista ulkonäöstä, jossa on tuttu Michael Kors-luksusmerkin moderni ilme. Tässä mallissa on alumiinikehä ja silikoniranneke, mikä tekeekin siitä kevyimmän koskaan valmistetun Michael Kors-älykellon, jonka vuoksi kello on erittäin miellyttävä käytössä. Michael Kors Access MKGO on varustettu helppokäyttöisellä Google Wear OS-käyttöjärjestelmällä, joka on yhteensopiva puhelimesi Android*- ja IOS-käyttöjärjestelmien kanssa, ja voit yhdistää kellon omaan puhelimeesi ja saada kaikki älykkäät ilmoitukset suoraan puhelimestasi. Kellossa on suuri ja kirkas AMOLED-näyttö, josta on helppo seurata ilmoituksia. Samalla kun kello on hyvä apuväline arjessa, se on erityisesti rakennettu omaa liikkumista tukemaan, ja sisäisen harjoitusseurannan ja sykemittarin avulla seuraat omia askeleitasi, kaloreitasi, sykettäsi, ja edistymistäsi. Jotta kellon käyttö olisi mahdollisimman mutkatonta, on käytössäsi myös Google Pay, jonka avulla maksat ostokset suoraan kellosta. Tärkeimmät ominaisuudet: Google Wear OS -käyttöjärjestelmä Aktiivisuuden seuranta, mm. sykemittaus, kalorilaskuri ja askelmäärät Google Fit -harjoituspäiväkirja Ääniohjautuva Google Assistant Älykkäät ilmoitukset ja kalenterihälytykset (tekstiviestit, sosiaaliset mediat, sähköposti, sovellukset) suoraan kelloosi Google Pay -lähimaksu Tekniset tiedot: 1,19'' AMOLED-kosketusnäyttö 390 x 390 resoluutio Rungon leveys 43 mm, paksuus 7 mm 20 mm musta silikoniranneke 300 mAh akku, normaalikäytöllä kesto n. 24 h Latausaika n. 60 min Yhteensopiva Android 4.4 ja iPhone 5 / iOS 9.3 tai uudempien versioiden kanssa 4 Gt tallennustilaa 512 Mt muistia Bluetooth Smart Sisäänrakennettu GPS Kiihtyvyysanturi Gyroskooppi * Poislukien Android Go Edition Kellossa on kahden vuoden takuu. Pakkaus sisältään Michael Kors Access MKGO Black-Tone MKT5072-älykellon ja latausjohdon.

Sku: 37190

;
284,25 €
-25%

Michael Kors Access MKGO Black-Tone älykello MKT5072

Michael Kors Access MKGO Black-Tone älykello MKT5072

Tuotekoodi: 37190

Michael Kors Access MKGO Black-Tone älykello MKT5072 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

379,00 €

284,25 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Michael Kors Access MKGO Black-Tone MKT5072 -älykello tuo tyyliä ja aktiivisuutta arkeen

Michael Kors Access MKGO Pink-Tone -älykellon avulla liikut saumattomasti arjessasi, ja kello tarjoaa useita palveluita, joiden avulla helpotat päivittäisiä rutiinejasi ja pysyt aktiivisena – puhumattakaan kellon kauniista ulkonäöstä, jossa on tuttu Michael Kors-luksusmerkin moderni ilme. Tässä mallissa on alumiinikehä ja silikoniranneke, mikä tekeekin siitä kevyimmän koskaan valmistetun Michael Kors-älykellon, jonka vuoksi kello on erittäin miellyttävä käytössä.

Michael Kors Access MKGO on varustettu helppokäyttöisellä Google Wear OS-käyttöjärjestelmällä, joka on yhteensopiva puhelimesi Android*- ja IOS-käyttöjärjestelmien kanssa, ja voit yhdistää kellon omaan puhelimeesi ja saada kaikki älykkäät ilmoitukset suoraan puhelimestasi. Kellossa on suuri ja kirkas AMOLED-näyttö, josta on helppo seurata ilmoituksia. Samalla kun kello on hyvä apuväline arjessa, se on erityisesti rakennettu omaa liikkumista tukemaan, ja sisäisen harjoitusseurannan ja sykemittarin avulla seuraat omia askeleitasi, kaloreitasi, sykettäsi, ja edistymistäsi. Jotta kellon käyttö olisi mahdollisimman mutkatonta, on käytössäsi myös Google Pay, jonka avulla maksat ostokset suoraan kellosta.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Google Wear OS -käyttöjärjestelmä
 • Aktiivisuuden seuranta, mm. sykemittaus, kalorilaskuri ja askelmäärät
 • Google Fit -harjoituspäiväkirja
 • Ääniohjautuva Google Assistant
 • Älykkäät ilmoitukset ja kalenterihälytykset (tekstiviestit, sosiaaliset mediat, sähköposti, sovellukset) suoraan kelloosi
 • Google Pay -lähimaksu

Tekniset tiedot:

 • 1,19'' AMOLED-kosketusnäyttö
 • 390 x 390 resoluutio
 • Rungon leveys 43 mm, paksuus 7 mm
 • 20 mm musta silikoniranneke
 • 300 mAh akku, normaalikäytöllä kesto n. 24 h
 • Latausaika n. 60 min
 • Yhteensopiva Android 4.4 ja iPhone 5 / iOS 9.3 tai uudempien versioiden kanssa
 • 4 Gt tallennustilaa
 • 512 Mt muistia
 • Bluetooth Smart
 • Sisäänrakennettu GPS
 • Kiihtyvyysanturi
 • Gyroskooppi

* Poislukien Android Go Edition

Kellossa on kahden vuoden takuu. Pakkaus sisältään Michael Kors Access MKGO Black-Tone MKT5072-älykellon ja latausjohdon.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37190
Brändi Michael Kors
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Askelmittari, Kalorikulutus, Kosketusnäyttö
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rungon leveys 43 mm
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri LCD
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Alumiini, Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn MKT5072

Pieni hetki