Michael Kors Bayville Gunmetal chronograph MK8727

d:Michael Kors Bayville Gunmetal chronograph MK8727-rannekellossa yhdistyy tumma gunmetal syvään mustaan luoden klassisen kokonaisuuden. Tyylikkään ilmeen lisäksi kellon laajat toiminnalliset ominaisuudet takaavat sen, että se toimii kaikissa tilanteissa. Indeksit ja viisarit on luminoitu ja näkyvät myös pimeässä. Rungon leveys on 48 mm, ja rannekkeen leveys 22 mm. Kellon ominaisuuksiin kuuluu 24 tunnin kello, ajanotto ja päivyri. Michael Kors-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 36892

;
284,25 €
-25%

Michael Kors Bayville Gunmetal chronograph MK8727

Michael Kors Bayville Gunmetal chronograph MK8727

Tuotekoodi: 36892

Michael Kors Bayville Gunmetal chronograph MK8727 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

379,00 €

284,25 €

Tuotekuvaus

Michael Kors Bayville Gunmetal chronograph MK8727-rannekellossa yhdistyy tumma gunmetal syvään mustaan luoden klassisen kokonaisuuden. Tyylikkään ilmeen lisäksi kellon laajat toiminnalliset ominaisuudet takaavat sen, että se toimii kaikissa tilanteissa. Indeksit ja viisarit on luminoitu ja näkyvät myös pimeässä. Rungon leveys on 48 mm, ja rannekkeen leveys 22 mm. Kellon ominaisuuksiin kuuluu 24 tunnin kello, ajanotto ja päivyri. Michael Kors-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on 2 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36892
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 48 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Multifunction, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn MK8727

Pieni hetki