Michael Kors Cinthia MK3643

d:Älä tyydy tavanomaiseen - Michael Kors Cinthia MK3643 -rannekello tarjoaa ylellisyyttä, jollaista saa harvoin kokea. Kirkkaat zirkoniat kulkevat pitkin kellon kehää ja ranneketta luoden ainutlaatuisen kokonaisuuden. Tätä loistetta säestää upeasti kellon helmiäispintainen kellotaulu. Teräksinen 33 mm runko ja 13 mm ranneke on väriltään ruusukultaa. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 28656

;
197,40 €
    • Michael Kors Cinthia MK3643 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors Cinthia MK3643

Michael Kors Cinthia MK3643

Tuotekoodi: 28656

Michael Kors Cinthia MK3643 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

329,00 €

197,40 €

Tuotekuvaus

Älä tyydy tavanomaiseen - Michael Kors Cinthia MK3643 -rannekello tarjoaa ylellisyyttä, jollaista saa harvoin kokea. Kirkkaat zirkoniat kulkevat pitkin kellon kehää ja ranneketta luoden ainutlaatuisen kokonaisuuden. Tätä loistetta säestää upeasti kellon helmiäispintainen kellotaulu. Teräksinen 33 mm runko ja 13 mm ranneke on väriltään ruusukultaa.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28656
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 13mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Punakulta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK3643

Pieni hetki