Michael Kors Cinthia MK3927

d:Älä tyydy tavanomaiseen - Michael Kors Cinthia MK3927 -rannekello tarjoaa ylellisyyttä, jollaista saa harvoin kokea. Kirkkaat zirkoniat kulkevat pitkin kellon kehää ja ranneketta luoden ainutlaatuisen kokonaisuuden. Tätä loistetta säestää upeasti kellon helmiäispintainen kellotaulu. Teräksisen 33 mm rungon ja 13 mm rannekkeen väripalettiin on yhdistelty sekä kullan, hopean että punakullan sävyjä. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32843

;
261,75 €
-25%

Michael Kors Cinthia MK3927

Michael Kors Cinthia MK3927

Tuotekoodi: 32843

Michael Kors Cinthia MK3927 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

349,00 €

261,75 €

Tuotekuvaus

Älä tyydy tavanomaiseen - Michael Kors Cinthia MK3927 -rannekello tarjoaa ylellisyyttä, jollaista saa harvoin kokea. Kirkkaat zirkoniat kulkevat pitkin kellon kehää ja ranneketta luoden ainutlaatuisen kokonaisuuden. Tätä loistetta säestää upeasti kellon helmiäispintainen kellotaulu. Teräksisen 33 mm rungon ja 13 mm rannekkeen väripalettiin on yhdistelty sekä kullan, hopean että punakullan sävyjä.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32843
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 13mm
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Helmiäinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn MK3927

Pieni hetki