Michael Kors Jaryn MK3977

d:Michael Kors Jaryn MK3977 -rannekellon sydänkuvioitu kellotaulu saa sukat pyörimään jaloissa. Kirkkaat zirkoniat ja kullanvärinen pinta yhdessä sydämien kanssa luovat romanttisen kokonaisuuden. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen rungon leveys on 36 mm. Rannekkeen pituutta voi säädellä poistamalla ja lisäämällä siihen palasia. Sama malli saatavilla myös hopeanvärisenä. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33123

;
199,00 €
-30%

Michael Kors Jaryn MK3977

Michael Kors Jaryn MK3977

Tuotekoodi: 33123

Michael Kors Jaryn MK3977 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

285,00 €

199,00 €

Tuotekuvaus

Michael Kors Jaryn MK3977 -rannekellon sydänkuvioitu kellotaulu saa sukat pyörimään jaloissa. Kirkkaat zirkoniat ja kullanvärinen pinta yhdessä sydämien kanssa luovat romanttisen kokonaisuuden. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen rungon leveys on 36 mm. Rannekkeen pituutta voi säädellä poistamalla ja lisäämällä siihen palasia. Sama malli saatavilla myös hopeanvärisenä.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33123
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK3977

Pieni hetki