Michael Kors Maci MK2789

d:Michael Korsin Maci-sarja on tunnettu monipuolisesta ja tyylikkäästä ilmeestään. Trendikkäässä MK2789 -mallissa valokeilaan pääsevät aito nahkaranneke, kirkkain zirkonioin päällystetty kehä ja kookkaat roomalaiset indeksit. Kullanvärinen teräsrunko on leveydeltään 34 mm, ranneke puolestaan 14 mm. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33117

;
255,00 €
Michael Kors Maci MK2789 4 1
    • Michael Kors Maci MK2789 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors Maci MK2789

Michael Kors Maci MK2789

Tuotekoodi: 33117

Michael Kors Maci MK2789 4 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

255,00 €

Tuotekuvaus

Michael Korsin Maci-sarja on tunnettu monipuolisesta ja tyylikkäästä ilmeestään. Trendikkäässä MK2789 -mallissa valokeilaan pääsevät aito nahkaranneke, kirkkain zirkonioin päällystetty kehä ja kookkaat roomalaiset indeksit. Kullanvärinen teräsrunko on leveydeltään 34 mm, ranneke puolestaan 14 mm.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33117
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK2789

Pieni hetki