Michael Kors MK2803 Pyper

d:Michael Kors MK2803 Pyper -rannekellon perinteikäs ulkonäkö toimii mainiosti kaikenlaisten asukokonaisuuksien kanssa. Aito 14 mm nahkaranneke on väriltään vaaleanpunainen ja 32 mm teräsrunko puolestaan punakultainen. Kellossa on mineraalilasi ja sen kehää kiertävät kirkkaat zirkoniakivet. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35105

;
199,00 €
    • Michael Kors MK2803 Pyper on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors MK2803 Pyper

Michael Kors MK2803 Pyper

Tuotekoodi: 35105

Michael Kors MK2803 Pyper 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

199,00 €

Tuotekuvaus

Michael Kors MK2803 Pyper -rannekellon perinteikäs ulkonäkö toimii mainiosti kaikenlaisten asukokonaisuuksien kanssa. Aito 14 mm nahkaranneke on väriltään vaaleanpunainen ja 32 mm teräsrunko puolestaan punakultainen. Kellossa on mineraalilasi ja sen kehää kiertävät kirkkaat zirkoniakivet.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35105
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Rungon leveys 32 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK2803

Pieni hetki