Michael Kors MK6727 Runway Set

d:Michael Kors MK6727 Runway Set -kellosetissä on mukana Michael Kors rannekello, kaksi vaihdettavaa kellotaulun kehää sekä kaksi vaihdettavaa ranneketta. Kierrelukittuvaa kellotaulun kehäää vaihtamalla saat kelloon uutta ilmettä. Myös ranneke vaihtuu kätevästi sillä rannekkeessa on pikajousinasta. Mukana toimitetaan teräsrannekkeen lisäksi musta silikoniranneke ja vaaleanpunainen nahkaranneke. Rungon leveys on 38 mm ja paksuus 9,7 mm. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 18 mm. Michael Kors-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 38000

;
366,75 €
    • Michael Kors MK6727 Runway Set on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors MK6727 Runway Set

Michael Kors MK6727 Runway Set

Tuotekoodi: 38000

Michael Kors MK6727 Runway Set 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

489,00 €

366,75 €

Tuotekuvaus

Michael Kors MK6727 Runway Set -kellosetissä on mukana Michael Kors rannekello, kaksi vaihdettavaa kellotaulun kehää sekä kaksi vaihdettavaa ranneketta. Kierrelukittuvaa kellotaulun kehäää vaihtamalla saat kelloon uutta ilmettä. Myös ranneke vaihtuu kätevästi sillä rannekkeessa on pikajousinasta. Mukana toimitetaan teräsrannekkeen lisäksi musta silikoniranneke ja vaaleanpunainen nahkaranneke. Rungon leveys on 38 mm ja paksuus 9,7 mm. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 18 mm. Michael Kors-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on 2 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 38000
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Kiven tyyppi Kristalli
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK6727

Pieni hetki