Michael Kors Oversized Bradshaw Chronograph Lavender-tone MK6721

d:Michael Kors Oversized Bradshaw Chronograph Lavender-tone MK6721-rannekellossa on uusi trendikäs tumman laventelin sävy ja klassisuutta moderniin kokonaisuuteen tuo suuret roomalaiset numeraalit. Kello näyttää tyylikkäältä yksinään tai somistettuna useilla erilaisilla teräskoruilla. Ominaisuuksiin kuuluu päivyri, ajanotto ja 24 tunnin kello. Rungon leveys on 48 mm ja rannekkeen leveys 22 mm. Michael Kors-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 36887

;
261,75 €
-25%

Michael Kors Oversized Bradshaw Chronograph Lavender-tone MK6721

Michael Kors Oversized Bradshaw Chronograph Lavender-tone MK6721

Tuotekoodi: 36887

Michael Kors Oversized Bradshaw Chronograph Lavender-tone MK6721 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

349,00 €

261,75 €

Tuotekuvaus

Michael Kors Oversized Bradshaw Chronograph Lavender-tone MK6721-rannekellossa on uusi trendikäs tumman laventelin sävy ja klassisuutta moderniin kokonaisuuteen tuo suuret roomalaiset numeraalit. Kello näyttää tyylikkäältä yksinään tai somistettuna useilla erilaisilla teräskoruilla. Ominaisuuksiin kuuluu päivyri, ajanotto ja 24 tunnin kello. Rungon leveys on 48 mm ja rannekkeen leveys 22 mm. Michael Kors-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on 2 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36887
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 48 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Multifunction, Päivyri
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn MK6721

Pieni hetki