Michael Kors Ritz Chronograph MK6684

d:Pue Michael Kors Ritz Chronograph MK6684 ranteeseesi ja muoti kulkee mukanasi kaikkialle! Irisoiva pinta näyttäytyy sinisenä, vihreänä tai violettina riippuen siitä, missä kulmassa kelloa katsot. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut runko ja ranneke ovat leveydeltään 37 ja 18 mm. Vaaleansinisestä kellotaulusta löydät päivyrin, sekuntikellon sekä 24 h näytön. Koko komeuden kruunaavat kellon kehää ja taulua kiertävät kirkkaat zirkoniakivet. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35791

;
279,20 €
    • Michael Kors Ritz Chronograph MK6684 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors Ritz Chronograph MK6684

Michael Kors Ritz Chronograph MK6684

Tuotekoodi: 35791

Michael Kors Ritz Chronograph MK6684 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

349,00 €

279,20 €

Tuotekuvaus

Pue Michael Kors Ritz Chronograph MK6684 ranteeseesi ja muoti kulkee mukanasi kaikkialle! Irisoiva pinta näyttäytyy sinisenä, vihreänä tai violettina riippuen siitä, missä kulmassa kelloa katsot. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut runko ja ranneke ovat leveydeltään 37 ja 18 mm. Vaaleansinisestä kellotaulusta löydät päivyrin, sekuntikellon sekä 24 h näytön. Koko komeuden kruunaavat kellon kehää ja taulua kiertävät kirkkaat zirkoniakivet.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35791
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon leveys 37 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn MK6684

Pieni hetki