Michael Kors Ritz Pavè Chronograph Lavender-tone MK6720

d:Michael Kors Ritz Pavè Chronograph Lavender-tone MK6720-rannekellossa yhdistyy toiminnallisuus ja tyyli. Kellon ranneke on saanut inspiraationsa boyfriend-tyylisistä rannekelloista, ja kronografi-ominaisuudet kuten päivyri, 24 tunnin kello, ajanotto ja päivyri tekevät Ritzistä erittäin toiminnallisen, samalla kun runkoon upotetut kristallit ja klassinen turtoise shell-imitointi rannekkeessa antaa kellolle ajatonta tyyliä. Rungon leveys on 25 mm ja paksuus 11 mm. Michael Kors-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 36886

;
284,25 €
-25%

Michael Kors Ritz Pavè Chronograph Lavender-tone MK6720

Michael Kors Ritz Pavè Chronograph Lavender-tone MK6720

Tuotekoodi: 36886

Michael Kors Ritz Pavè Chronograph Lavender-tone MK6720 0 0

Varastossa (Määrä: 4)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

379,00 €

284,25 €

Tuotekuvaus

Michael Kors Ritz Pavè Chronograph Lavender-tone MK6720-rannekellossa yhdistyy toiminnallisuus ja tyyli. Kellon ranneke on saanut inspiraationsa boyfriend-tyylisistä rannekelloista, ja kronografi-ominaisuudet kuten päivyri, 24 tunnin kello, ajanotto ja päivyri tekevät Ritzistä erittäin toiminnallisen, samalla kun runkoon upotetut kristallit ja klassinen turtoise shell-imitointi rannekkeessa antaa kellolle ajatonta tyyliä. Rungon leveys on 25 mm ja paksuus 11 mm. Michael Kors-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on 2 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36886
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon leveys 25 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Kiven tyyppi Kristalli
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Multifunction, Päivyri
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn MK6720

Pieni hetki