Michael Kors Runway Mercer MK6674

d:Michael Kors Runway Mercer MK6674 on suunnattoman kaunis naisten kello, jonka rannekkeesta kohoaa näyttäviä pikku "pyramideja". Kellotaulu ja kohoumien kyljet hurmaavat helmiäispintaisella viimeistelyllään. Muilta osin kello on valmistettu punakullan värisestä ruostumattomasta teräksestä. Rannekkeessa säkenöi lisäksi kirkkaita zirkoniakiviä. Tässä mallissa rungon halkaisija on 28 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 14 mm. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35786

;
261,75 €
-25%

Michael Kors Runway Mercer MK6674

Michael Kors Runway Mercer MK6674

Tuotekoodi: 35786

Michael Kors Runway Mercer MK6674 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

349,00 €

261,75 €

Tuotekuvaus

Michael Kors Runway Mercer MK6674 on suunnattoman kaunis naisten kello, jonka rannekkeesta kohoaa näyttäviä pikku "pyramideja". Kellotaulu ja kohoumien kyljet hurmaavat helmiäispintaisella viimeistelyllään. Muilta osin kello on valmistettu punakullan värisestä ruostumattomasta teräksestä. Rannekkeessa säkenöi lisäksi kirkkaita zirkoniakiviä. Tässä mallissa rungon halkaisija on 28 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 14 mm.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35786
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon leveys 28 mm
Taulun väri Helmiäinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK6674

Pieni hetki