Michael Kors Runway MK6612

d:Pukeutumisessa ei voi koskaan olla liikaa kimallusta! Michael Kors Runway MK6612 -kello on peitetty etupuolelta kokonaan Swarovski-kristalleilla. Kellotaulun kolme pientä sunray-taulua näyttävät 24 h ajan, viikonpäivän sekä päivämäärän. Tämä hopeanvärinen malli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen rungon halkaisija on 38 mm. Rannekkeella leveyttä on 18 mm. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33234

;
359,00 €
    • Michael Kors Runway MK6612 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors Runway MK6612

Michael Kors Runway MK6612

Tuotekoodi: 33234

Michael Kors Runway MK6612 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

599,00 €

359,00 €

Tuotekuvaus

Pukeutumisessa ei voi koskaan olla liikaa kimallusta! Michael Kors Runway MK6612 -kello on peitetty etupuolelta kokonaan Swarovski-kristalleilla. Kellotaulun kolme pientä sunray-taulua näyttävät 24 h ajan, viikonpäivän sekä päivämäärän. Tämä hopeanvärinen malli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen rungon halkaisija on 38 mm. Rannekkeella leveyttä on 18 mm.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33234
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Multifunction, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn MK6612

Pieni hetki