Michael Kors Runway MK6627

d:Pukeutumisessa ei voi koskaan olla liikaa kimallusta! Michael Kors Runway MK6627 -kello on peitetty etupuolelta kokonaan Swarovski-kristalleilla. Kellotaulun kolme pientä sunray-taulua näyttävät 24 h ajan, viikonpäivän sekä päivämäärän. Tämä kullanvärinen malli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen rungon halkaisija on 38 mm. Rannekkeella leveyttä on 18 mm. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33238

;
599,00 €
    • Michael Kors Runway MK6627 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors Runway MK6627

Michael Kors Runway MK6627

Tuotekoodi: 33238

Michael Kors Runway MK6627 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

599,00 €

Tuotekuvaus

Pukeutumisessa ei voi koskaan olla liikaa kimallusta! Michael Kors Runway MK6627 -kello on peitetty etupuolelta kokonaan Swarovski-kristalleilla. Kellotaulun kolme pientä sunray-taulua näyttävät 24 h ajan, viikonpäivän sekä päivämäärän. Tämä kullanvärinen malli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen rungon halkaisija on 38 mm. Rannekkeella leveyttä on 18 mm.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33238
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Kulta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Multifunction, Päivyri
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK6627

Pieni hetki