Michael Kors Runway MK6629

d:Keraaminen, suloisen vaaleanpunainen Michael Kors MK6629 on ehdottomasti yksi Runway-malliston kauneimmista tuotteista. Kellotaulusta löydät upeiden kirkkaiden kristallien lisäksi myös päivämäärä- ja viikonpäivänäytöt. Kellon runko on halkaisijaltaan 38 mm ja rannekkeella on leveyttä 18 mm. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33240

;
279,00 €
    • Michael Kors Runway MK6629 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors Runway MK6629

Michael Kors Runway MK6629

Tuotekoodi: 33240

Michael Kors Runway MK6629 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

399,00 €

279,00 €

Tuotekuvaus

Keraaminen, suloisen vaaleanpunainen Michael Kors MK6629 on ehdottomasti yksi Runway-malliston kauneimmista tuotteista. Kellotaulusta löydät upeiden kirkkaiden kristallien lisäksi myös päivämäärä- ja viikonpäivänäytöt. Kellon runko on halkaisijaltaan 38 mm ja rannekkeella on leveyttä 18 mm.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33240
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Keramiikka
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Keramiikka
Ominaisuudet Multifunction, Päivyri
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn MK6629

Pieni hetki