Michael Kors Runway Slim MK6619

d:Michael Kors Runway Slim MK6619 -rannekello välkehtii kuin öinen tähtitaivas. Kirkkain zirkonioin päällystetty kellotaulu todellakin hakee vertaistaan. Tämä upea punakullan värinen kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen rungon halkaisija on 28 mm. Rannekkeella puolestaan on leveyttä 14 mm. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33125

;
285,00 €

Michael Kors Runway Slim MK6619

Michael Kors Runway Slim MK6619

Tuotekoodi: 33125

Michael Kors Runway Slim MK6619 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

285,00 €

Tuotekuvaus

Michael Kors Runway Slim MK6619 -rannekello välkehtii kuin öinen tähtitaivas. Kirkkain zirkonioin päällystetty kellotaulu todellakin hakee vertaistaan. Tämä upea punakullan värinen kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen rungon halkaisija on 28 mm. Rannekkeella puolestaan on leveyttä 14 mm.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33125
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 28 mm
Taulun väri Punakulta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK6619

Pieni hetki