Michael Kors Sofie MK4335

d:Ruudullisella sunray-kellotaululla varustettu Michael Kors MK4335 on ehdottomasti yksi Sofie-malliston näyttävimmistä tuotteista. Maineikkaat Michael Kors -logot ja kellon kehää kiertävät kirkkaat zirkoniat ovat myös omiaan lisäämään ylellisyyttä jokapäiväiseen tyyliisi. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja värjätty kauniiseen punakullan sävyyn. Saatavilla myös kullanvärisenä. Tässä mallissa rungon halkaisija on 36 mm ja rannekkeen leveys 14 mm. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33337

;
246,75 €
-25%

Michael Kors Sofie MK4335

Michael Kors Sofie MK4335

Tuotekoodi: 33337

Michael Kors Sofie MK4335 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

329,00 €

246,75 €

Tuotekuvaus

Ruudullisella sunray-kellotaululla varustettu Michael Kors MK4335 on ehdottomasti yksi Sofie-malliston näyttävimmistä tuotteista. Maineikkaat Michael Kors -logot ja kellon kehää kiertävät kirkkaat zirkoniat ovat myös omiaan lisäämään ylellisyyttä jokapäiväiseen tyyliisi. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja värjätty kauniiseen punakullan sävyyn. Saatavilla myös kullanvärisenä. Tässä mallissa rungon halkaisija on 36 mm ja rannekkeen leveys 14 mm.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33337
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Punakulta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK4335

Pieni hetki