Michael Kors Sofie MK4345

d:Michael Kors Sofie MK4345 -rannekello on näyttävä ja näppärä. Kellon runko ja turvalukollinen ranneke ovat valmistettu hopean väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä. Kauneuden kruunaa zirkonia-kivillä koristeltu hopeanvärinen kellotaulu. Ominaisuuksina kellosta löytyy myös ajanotto 30 minuuttiin saakka, 24h näyttö sekä päivyri. Kellon rungon leveys on 39mm ja paksuus 10.5mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 16mm. Michael Kors kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 28657

;
209,40 €
    • Michael Kors Sofie MK4345 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors Sofie MK4345

Michael Kors Sofie MK4345

Tuotekoodi: 28657

Michael Kors Sofie MK4345 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

349,00 €

209,40 €

Tuotekuvaus

Michael Kors Sofie MK4345 -rannekello on näyttävä ja näppärä. Kellon runko ja turvalukollinen ranneke ovat valmistettu hopean väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä. Kauneuden kruunaa zirkonia-kivillä koristeltu hopeanvärinen kellotaulu. Ominaisuuksina kellosta löytyy myös ajanotto 30 minuuttiin saakka, 24h näyttö sekä päivyri. Kellon rungon leveys on 39mm ja paksuus 10.5mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 16mm. Michael Kors kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28657
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn MK4345

Pieni hetki