Musta Seatbelt nato-ranneke

d:Tämä seatbelt nato-ranneke on väriltään klassisen musta. Ultrakevyt ranneke on valmistettu laadukkaasta nylonista, joka on materiaalina erittäin kestävä. Rannekkeen vahvat metallisoljet pitävät kellosi paikallaan, ja näppärä muotoilu tekee rannekkeen vaihdosta nopeaa ja vaivatonta. Käytössä ranneke on miellyttävä eikä se hankaa ihoa. Nylon kestää erittäin hyvin vettä ja kuivuu kastuessaan erittäin nopeasti. Useat eri värivaihtoehdot takaavat, että sopivan värinen ranneke löytyy tyyliin kuin tyyliin. Helpon käytön ja edullisen hinnan ansiosta Nato-rannekkeet ovat ketterä tapa päivittää kellon visuaalista ilmettä. Valitse ranneke asusi mukaan ja päivitä lempikellosi ilme uuteen uskoon. Ranneketta on saatavilla 20mm ja 22mm levyisinä ja ne sopivat 160-240mm ranteeseen.

Sku: 35662

19,90 €
Musta Seatbelt nato-ranneke 4 8

Musta Seatbelt nato-ranneke

Musta Seatbelt nato-ranneke

Tuotekoodi: 35662

Musta Seatbelt nato-ranneke 4 8

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

19,90 €

Tuotekuvaus

Tämä seatbelt nato-ranneke on väriltään klassisen musta. Ultrakevyt ranneke on valmistettu laadukkaasta nylonista, joka on materiaalina erittäin kestävä. Rannekkeen vahvat metallisoljet pitävät kellosi paikallaan, ja näppärä muotoilu tekee rannekkeen vaihdosta nopeaa ja vaivatonta.

Käytössä ranneke on miellyttävä eikä se hankaa ihoa. Nylon kestää erittäin hyvin vettä ja kuivuu kastuessaan erittäin nopeasti. Useat eri värivaihtoehdot takaavat, että sopivan värinen ranneke löytyy tyyliin kuin tyyliin. Helpon käytön ja edullisen hinnan ansiosta Nato-rannekkeet ovat ketterä tapa päivittää kellon visuaalista ilmettä. Valitse ranneke asusi mukaan ja päivitä lempikellosi ilme uuteen uskoon. Ranneketta on saatavilla 20mm ja 22mm levyisinä ja ne sopivat 160-240mm ranteeseen.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35662
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen tyyppi Nato
Rannekkeen väri Musta

Pieni hetki