Nokia Activite Steel HR 36mm White älykello

Sku: 25744

149,95 €
    • Nokia Activite Steel HR 36mm White älykello on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Nokia Activite Steel HR 36mm White älykello

Lisää kuvia

Nokia Activite Steel HR 36mm White älykello

Tuotekoodi: 25744

Nokia Activite Steel HR 36mm White älykello 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

Special Price 149,95 €

Hinta: 199,95 €

Tuotekuvaus

Nokia Activite Steel HR 36mm White älykello on ensimmäinen aktiivisuusmittari rannesykemittauksella, joka tarjoaa jopa 25 päivän akun keston. Kellossa on klassinen design, jonka ansiosta se sopii niin salille kuin toimistoonkin. Saat myöskin älykkää ilmoitukset suoraan puhelimestasi kellon näytölle. Kellossa on 36mm leveä hopeanvärinen runko, valkoinen kellotaulu ja musta silikoniranneke.

Nokia Activite Steel HR 36mm White mittaa sykettä ranteestasi edistyneellä PPG -teknologialla. Kellon takapuolen vihreät LED-valot lähettävät nopeita valonsykäyksiä ranteeseesi ja mittaavat heijastuneen datan avulla sykettäsi. Laitteessa on kaksi erilaista sykkeemittaus tilaa. Treenitilassa laite mittaa sykettä joka sekunti. Nokia Activite Steel HR 36mm White aktivoi treenitilan automaattisesti, kun se tunnistaa juoksemista tai kun käyttäjä aktivoi treenitilan. Toinen tila on on ns. älykästila, jossa laite mittaa sykettä 10 minuutin välein. Tämän mittaustilan avulla laite saa tarvittavan datan syketrendeistä päivän aikana.

Nokia Activite Steel HR 36mm White on lisäksi hyvin kattava aktiivisuusmittari. Laite tunnistaa automaattisesti kävelyn, juoksun, uinnin ja unen. Saat kattavat tiedot aktiivisuudestasi suoraan älypuhelimeesi. Laitteessa on tyylikäs analoginen aktiivisuusindikaattori kello kuudessa, joka osoittaa kertyneen aktiivisuuden päivittäin suhteessa tavoitteeseen. Nokia Activite Steel HR 36mm White -kellossa on lisäksi helposti luettava digitaalinäyttö, josta näet haluamasi tiedot yhdellä vilkaisulla. Näytöstä näet sykkeen, kertyneet askeleet, kuljetun matkan, poltetut kalorit, älypuhelin notifikaatiot sekä asetetun herätysjan. Laite voi herättää sinut aamulla hellällä äänettömällä värinähalytyksellä. Nokia Activite Steel HR 36mm White on 50m vesitiivis eli voit käyttää sitä uidessa ja suihkussa.

Yhteensopivat käyttöjärjestelmät:

  • iOS 8+
  • Android 6+

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25744
Brändi Nokia
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Pieni hetki