Nomination Silvershine Double Red Heart 330780-03

d:Kaiverrusmahdollisuutensa ansiosta tämä sydämellä koristeltu Nomination Silvershine Double Red Heart 330780-03 -pala on juuri niin persoonallinen kuin sinä itse päätät! Ruostumattomasta teräksestä ja sterling-hopeasta valmistettuun palaan on kaiverrettavissa max. 10 merkkiä (esim. nimikirjaimet ja päivämäärä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Nomination-paloille myönnetään kahden vuoden takuu.Italialaisesta Nomination-korupalasarjasta löydät jopa useita erilaisia korupaloja, joiden avulla luot juuri sinulle sopivan ainutlaatuisen kokonaisuuden. Jokainen pala on yhteensopiva valitsemasi Classic-rannekkeen kanssa, ja valikoimasta löydät korukivin ja emalimaalein koristeltuja teräksisiä, 18 karaatin kultaisia ja 9 karaatin ruusukultaisia paloja, jotka kertovat juuri sinun tarinaasi. Palat kiinnitetään rannekkeeseen jousimekanismin avulla.Video palojen kiinnityksestä:

Sku: 33869

;
39,00 €

Nomination Silvershine Double Red Heart 330780-03

Nomination Silvershine Double Red Heart 330780-03

Tuotekoodi: 33869

Nomination Silvershine Double Red Heart 330780-03 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

39,00 €

Tuotekuvaus

Kaiverrusmahdollisuutensa ansiosta tämä sydämellä koristeltu Nomination Silvershine Double Red Heart 330780-03 -pala on juuri niin persoonallinen kuin sinä itse päätät! Ruostumattomasta teräksestä ja sterling-hopeasta valmistettuun palaan on kaiverrettavissa max. 10 merkkiä (esim. nimikirjaimet ja päivämäärä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Nomination-paloille myönnetään kahden vuoden takuu.

Italialaisesta Nomination-korupalasarjasta löydät jopa useita erilaisia korupaloja, joiden avulla luot juuri sinulle sopivan ainutlaatuisen kokonaisuuden. Jokainen pala on yhteensopiva valitsemasi Classic-rannekkeen kanssa, ja valikoimasta löydät korukivin ja emalimaalein koristeltuja teräksisiä, 18 karaatin kultaisia ja 9 karaatin ruusukultaisia paloja, jotka kertovat juuri sinun tarinaasi. Palat kiinnitetään rannekkeeseen jousimekanismin avulla.

Video palojen kiinnityksestä:


Tekniset tiedot

Tuotenumero 33869
Brändi Nomination
Mallisto SilverShine
Kaiverrus 10
Mallisto Double, Silvershine
Teema Emaloidut/värikkäät, Kaiverrettava, Rakkaus ja sydämet
Takuu 2 vuotta
mpn 330780-03

Pieni hetki