Nomination Silvershine Rainbow with Cloud and Star 331805-17

d:Roikkuvat symbolit ovat Nomination-keräilykorujen vetovoimaisimpia tähtiä! Silveshine-mallistoon kuuluvassa Rainbow with Cloud and Star 331805-17 -palassa kulkee mukana kirkkain emalivärein koristeltu sateenkaari sekä valkoinen pilvi ja tähti. Tämäkin malli on valmistettu tuttuun tapaan ruostumattomasta teräksestä ja sterling-hopeasta. Nomination-paloille myönnetään kahden vuoden takuu.Italialaisesta Nomination-korupalasarjasta löydät jopa useita erilaisia korupaloja, joiden avulla luot juuri sinulle sopivan ainutlaatuisen kokonaisuuden. Jokainen pala on yhteensopiva valitsemasi Classic-rannekkeen kanssa, ja valikoimasta löydät korukivin ja emalimaalein koristeltuja teräksisiä, 18 karaatin kultaisia ja 9 karaatin ruusukultaisia paloja, jotka kertovat juuri sinun tarinaasi. Palat kiinnitetään rannekkeeseen jousimekanismin avulla.Video palojen kiinnityksestä:

Sku: 33888

;
26,00 €

Nomination Silvershine Rainbow with Cloud and Star 331805-17

Nomination Silvershine Rainbow with Cloud and Star 331805-17

Tuotekoodi: 33888

Nomination Silvershine Rainbow with Cloud and Star 331805-17 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

26,00 €

Tuotekuvaus

Roikkuvat symbolit ovat Nomination-keräilykorujen vetovoimaisimpia tähtiä! Silveshine-mallistoon kuuluvassa Rainbow with Cloud and Star 331805-17 -palassa kulkee mukana kirkkain emalivärein koristeltu sateenkaari sekä valkoinen pilvi ja tähti. Tämäkin malli on valmistettu tuttuun tapaan ruostumattomasta teräksestä ja sterling-hopeasta.

Nomination-paloille myönnetään kahden vuoden takuu.

Italialaisesta Nomination-korupalasarjasta löydät jopa useita erilaisia korupaloja, joiden avulla luot juuri sinulle sopivan ainutlaatuisen kokonaisuuden. Jokainen pala on yhteensopiva valitsemasi Classic-rannekkeen kanssa, ja valikoimasta löydät korukivin ja emalimaalein koristeltuja teräksisiä, 18 karaatin kultaisia ja 9 karaatin ruusukultaisia paloja, jotka kertovat juuri sinun tarinaasi. Palat kiinnitetään rannekkeeseen jousimekanismin avulla.

Video palojen kiinnityksestä:


Tekniset tiedot

Tuotenumero 33888
Brändi Nomination
Mallisto SilverShine
Mallisto Charms, Silvershine
Teema Emaloidut/värikkäät, Kivettömät, Muut
Takuu 2 vuotta
mpn 331805-17

Pieni hetki