Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Full Black lompakko

d:Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Full Black lompakko lompakko on valmistettu Ranskassa laadukkaasta italialaisesta nahasta ja alumiinista. Full Black mallissa on erona Black malliin se, että myös alumiinikotelo on mustan värinen. Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Full Black lompakkoon mahtuu 1-6 korttia, jotka nousevat lompakosta porrastetusti, kun sivussa olevaa liipaisinta työnnetään kotelon suuta kohti. Normaaliin Cascade wallet malliin lisäyksenä Zipper mallissa on kätevä vetoketjutasku sivussa, johon voit laittaa kolikot. Lompakkoon saat myös kuitit ja setelit kätevästi sillä lompakossa on integroitu nahkatasku näitä varten. Nahkatasku on jämäkästi kiinni lompakossa mageneettilukituksella, jonka saa avattua näppärästi. Ögon Designs Cascade Wallet Zipper on kaiken tämän lisäksi RFID suojattu eli kortteja ei pysty etälukemaan sen sisältä. Lompakko painaa 93 grammaa ja sen paksuus on 25 mm. Lomapakon leveys on 68 mm ja korkus 97 mm. Ögon Designs Cascade Wallet Zipper lompakot toimitetaan Ögonin lahjarasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta alumiinkotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitese ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 34264

;
55,20 €
Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Full Black lompakko 5 2
-20%

Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Full Black lompakko

Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Full Black lompakko

Tuotekoodi: 34264

Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Full Black lompakko 5 2

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

69,00 €

55,20 €

Tuotekuvaus

Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Full Black lompakko lompakko on valmistettu Ranskassa laadukkaasta italialaisesta nahasta ja alumiinista. Full Black mallissa on erona Black malliin se, että myös alumiinikotelo on mustan värinen. Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Full Black lompakkoon mahtuu 1-6 korttia, jotka nousevat lompakosta porrastetusti, kun sivussa olevaa liipaisinta työnnetään kotelon suuta kohti. Normaaliin Cascade wallet malliin lisäyksenä Zipper mallissa on kätevä vetoketjutasku sivussa, johon voit laittaa kolikot. Lompakkoon saat myös kuitit ja setelit kätevästi sillä lompakossa on integroitu nahkatasku näitä varten. Nahkatasku on jämäkästi kiinni lompakossa mageneettilukituksella, jonka saa avattua näppärästi. Ögon Designs Cascade Wallet Zipper on kaiken tämän lisäksi RFID suojattu eli kortteja ei pysty etälukemaan sen sisältä. Lompakko painaa 93 grammaa ja sen paksuus on 25 mm. Lomapakon leveys on 68 mm ja korkus 97 mm. Ögon Designs Cascade Wallet Zipper lompakot toimitetaan Ögonin lahjarasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta alumiinkotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitese ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34264
Brändi Ögon Designs
Kaiverrus 50
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki