Ögon Designs One Touch käyntikorttikotelo

d:Ögon Designs One Touch käyntikorttikotelo pitää käyntikorttisi sileinä ja vahingoittumattomina. Kotelosta voit helposti ojentaa käyntikortteja peukalolla työntämällä. Kotelo on valmistettu alumiinista ja on erittäin kevyt (35 grammaa). Kotelon sisämitat 9,6 x 5,6 cm, ja siihen mahtuu noin 15 käyntikorttia. Voimme veloituksetta kaivertaa kotelon yläosaan esimerkiksi yrityksen nimen. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 14417

;
17,90 €
Ögon Designs One Touch käyntikorttikotelo 5 1
-10%

Ögon Designs One Touch käyntikorttikotelo

Ögon Designs One Touch käyntikorttikotelo

Tuotekoodi: 14417

Ögon Designs One Touch käyntikorttikotelo 5 1

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

19,90 €

17,90 €

Tuotekuvaus

Ögon Designs One Touch käyntikorttikotelo pitää käyntikorttisi sileinä ja vahingoittumattomina. Kotelosta voit helposti ojentaa käyntikortteja peukalolla työntämällä. Kotelo on valmistettu alumiinista ja on erittäin kevyt (35 grammaa). Kotelon sisämitat 9,6 x 5,6 cm, ja siihen mahtuu noin 15 käyntikorttia.

Voimme veloituksetta kaivertaa kotelon yläosaan esimerkiksi yrityksen nimen. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 14417
Brändi Ögon Designs
Kaiverrus 50
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki