Olivia Burton 3D Bee Square Dial Blush Sunray & Pale Rose Gold OB16AM164

d:Mehiläisteemaiset Olivia Burton -kellot ovat mallistomme persoonallisimpia tuotteita! 3D Bee Square Dial Blush Sunray & Pale Rose Gold -kellon neliskanttinen taulu saa upean 3D-efektinsä nimenomaan sen pinnasta kohoavasta mehiläisestä. Tässä mallissa runko on 22,5 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Haalean punakultaisen ulkomuodon viimeistelee kaunis mesh-ranneke. Tuotenumero OB16AM164. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35258

;
209,00 €
    • Olivia Burton 3D Bee Square Dial Blush Sunray & Pale Rose Gold OB16AM164 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton 3D Bee Square Dial Blush Sunray & Pale Rose Gold OB16AM164

Olivia Burton 3D Bee Square Dial Blush Sunray & Pale Rose Gold OB16AM164

Tuotekoodi: 35258

Olivia Burton 3D Bee Square Dial Blush Sunray & Pale Rose Gold OB16AM164 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

209,00 €

Tuotekuvaus

Mehiläisteemaiset Olivia Burton -kellot ovat mallistomme persoonallisimpia tuotteita! 3D Bee Square Dial Blush Sunray & Pale Rose Gold -kellon neliskanttinen taulu saa upean 3D-efektinsä nimenomaan sen pinnasta kohoavasta mehiläisestä. Tässä mallissa runko on 22,5 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Haalean punakultaisen ulkomuodon viimeistelee kaunis mesh-ranneke.

Tuotenumero OB16AM164. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35258
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 23 mm
Taulun väri Hopea
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16AM164

Pieni hetki