Olivia Burton 3D Butterfly Blush & Rose Gold OB16MB16

d:Perhosteemaiset Olivia Burton -kellot ovat ehdottomasti mallistomme säväyttävimpiä tuotteita! 3D Butterfly Blush & Rose Gold -kellon tauluun luo syvyyden tuntua sen pinnasta kohoava kookas perhonen. Tässä mallissa runko on 30 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Hehkeän kokonaisuuden kruunaa kellon vaalea nahkaranneke. Tuotenumero OB16MB16. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35260

;
101,40 €
    • Olivia Burton 3D Butterfly Blush & Rose Gold OB16MB16 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton 3D Butterfly Blush & Rose Gold OB16MB16

Olivia Burton 3D Butterfly Blush & Rose Gold OB16MB16

Tuotekoodi: 35260

Olivia Burton 3D Butterfly Blush & Rose Gold OB16MB16 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

169,00 €

101,40 €

Tuotekuvaus

Perhosteemaiset Olivia Burton -kellot ovat ehdottomasti mallistomme säväyttävimpiä tuotteita! 3D Butterfly Blush & Rose Gold -kellon tauluun luo syvyyden tuntua sen pinnasta kohoava kookas perhonen. Tässä mallissa runko on 30 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Hehkeän kokonaisuuden kruunaa kellon vaalea nahkaranneke.

Tuotenumero OB16MB16. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35260
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen pituus 140 - 195 mm
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Punakulta
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16MB16

Pieni hetki