Olivia Burton 3D Butterfly Mesh Silver OB16MB15

d:Perhosteemaiset Olivia Burton -kellot ovat ehdottomasti mallistomme säväyttävimpiä tuotteita! 3D Butterfly Mesh Silver -kellon tauluun luo syvyyden tuntua sen pinnasta kohoava kookas perhonen. Tässä neliskanttisessa mallissa runko on 22,5 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Hehkeän kokonaisuuden kruunaa hopeanvärinen mesh-ranneke. Tuotenumero OB16MB15. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35261

;
209,00 €

Olivia Burton 3D Butterfly Mesh Silver OB16MB15

Olivia Burton 3D Butterfly Mesh Silver OB16MB15

Tuotekoodi: 35261

Olivia Burton 3D Butterfly Mesh Silver OB16MB15 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

209,00 €

Tuotekuvaus

Perhosteemaiset Olivia Burton -kellot ovat ehdottomasti mallistomme säväyttävimpiä tuotteita! 3D Butterfly Mesh Silver -kellon tauluun luo syvyyden tuntua sen pinnasta kohoava kookas perhonen. Tässä neliskanttisessa mallissa runko on 22,5 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Hehkeän kokonaisuuden kruunaa hopeanvärinen mesh-ranneke.

Tuotenumero OB16MB15. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35261
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 23 mm
Taulun väri Valkoinen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn OB16MB15

Pieni hetki