Olivia Burton Abstract Florals Rose Gold Mesh OB16VM11

d:Olivia Burton Abstract Florals Rose Gold Mesh -rannekellon hiekkapuhallettuun kellotauluun on taiteiltu näyttävät kukkakuvioinnit. Tässä punakullan värisessä naisten mallissa runko on leveydeltään 30 mm. Kello on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen koneisto on valmistettu Japanissa. Mukavan käyttökokemuksen takaa korkealaatuinen mesh-ranneke. Tuotenumero OB16VM11. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35273

;
129,00 €

Olivia Burton Abstract Florals Rose Gold Mesh OB16VM11

Olivia Burton Abstract Florals Rose Gold Mesh OB16VM11

Tuotekoodi: 35273

Olivia Burton Abstract Florals Rose Gold Mesh OB16VM11 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

129,00 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton Abstract Florals Rose Gold Mesh -rannekellon hiekkapuhallettuun kellotauluun on taiteiltu näyttävät kukkakuvioinnit. Tässä punakullan värisessä naisten mallissa runko on leveydeltään 30 mm. Kello on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen koneisto on valmistettu Japanissa. Mukavan käyttökokemuksen takaa korkealaatuinen mesh-ranneke.

Tuotenumero OB16VM11. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35273
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Muut värit
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16VM11

Pieni hetki