Olivia Burton Bee Hive Black Mother of Pearl, Black & Gold OB16BH02

d:Mehiläisteemaiset Olivia Burton -kellot ovat mallistomme näyttävimpiä tuotteita! Tämä Bee Hive Black Mother of Pearl, Black & Gold -nimellä kulkeva kello on muodoiltaan neliskanttinen ja sen kellotaulussa sädehtii musta helmiäispinta. Mukana on myös kaksi kirkasta Swarovski-kristallia. Kullanvärinen 20,5 mm runko on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja ranneke tyylikästä mustaa nahkaa. Tuotenumero OB16BH02. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35259

;
169,00 €
    • Olivia Burton Bee Hive Black Mother of Pearl, Black & Gold OB16BH02 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Bee Hive Black Mother of Pearl, Black & Gold OB16BH02

Olivia Burton Bee Hive Black Mother of Pearl, Black & Gold OB16BH02

Tuotekoodi: 35259

Olivia Burton Bee Hive Black Mother of Pearl, Black & Gold OB16BH02 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

169,00 €

Tuotekuvaus

Mehiläisteemaiset Olivia Burton -kellot ovat mallistomme näyttävimpiä tuotteita! Tämä Bee Hive Black Mother of Pearl, Black & Gold -nimellä kulkeva kello on muodoiltaan neliskanttinen ja sen kellotaulussa sädehtii musta helmiäispinta. Mukana on myös kaksi kirkasta Swarovski-kristallia. Kullanvärinen 20,5 mm runko on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja ranneke tyylikästä mustaa nahkaa.

Tuotenumero OB16BH02. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35259
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 21 mm
Taulun väri Musta
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16BH02

Pieni hetki