Olivia Burton Big Dial Grey & Rose Gold OB15BDW02

d:Modernissa Olivia Burton Big Dial Grey & Rose Gold -rannekellossa on koossa kaikki klassikon ainekset. Punakullan värisessä 38 mm rungossa on rauhallinen valkea kellotaulu, jota kiertävät tyylikkäät roomalaiset indeksit. Runko on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Harmaa nahkaranneke on lisäksi kädessä erittäin mukavan tuntuinen. Tuotenumero OB15BDW02. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35240

;
99,00 €

Olivia Burton Big Dial Grey & Rose Gold OB15BDW02

Olivia Burton Big Dial Grey & Rose Gold OB15BDW02

Tuotekoodi: 35240

Olivia Burton Big Dial Grey & Rose Gold OB15BDW02 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

99,00 €

Tuotekuvaus

Modernissa Olivia Burton Big Dial Grey & Rose Gold -rannekellossa on koossa kaikki klassikon ainekset. Punakullan värisessä 38 mm rungossa on rauhallinen valkea kellotaulu, jota kiertävät tyylikkäät roomalaiset indeksit. Runko on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Harmaa nahkaranneke on lisäksi kädessä erittäin mukavan tuntuinen.

Tuotenumero OB15BDW02. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35240
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen pituus 140 - 195 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Valkoinen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB15BDW02

Pieni hetki