Olivia Burton Big Dial Rose Gold Mesh OB15BD79

d:Modernissa Olivia Burton Big Dial Rose Gold Mesh -rannekellossa on koossa kaikki klassikon ainekset. 38 mm leveässä rungossa on rauhallinen valkea kellotaulu, jota kiertävät tyylikkäät roomalaiset indeksit. Kello on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Punakullan värinen mesh-ranneke on lisäksi kädessä erittäin mukavan tuntuinen. Tuotenumero OB15BD79. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35242

;
65,40 €
    • Olivia Burton Big Dial Rose Gold Mesh OB15BD79 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Big Dial Rose Gold Mesh OB15BD79

Olivia Burton Big Dial Rose Gold Mesh OB15BD79

Tuotekoodi: 35242

Olivia Burton Big Dial Rose Gold Mesh OB15BD79 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

109,00 €

65,40 €

Tuotekuvaus

Modernissa Olivia Burton Big Dial Rose Gold Mesh -rannekellossa on koossa kaikki klassikon ainekset. 38 mm leveässä rungossa on rauhallinen valkea kellotaulu, jota kiertävät tyylikkäät roomalaiset indeksit. Kello on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Punakullan värinen mesh-ranneke on lisäksi kädessä erittäin mukavan tuntuinen.

Tuotenumero OB15BD79. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35242
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Valkoinen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB15BD79

Pieni hetki