Olivia Burton Demi Blush Dial & Rose Gold Mesh OB16AM161

d:Mehiläisteemaiset Olivia Burton -kellot ovat mallistomme persoonallisimpia tuotteita! Demi Blush Dial & Rose Gold Mesh -kellon sunray-taulu saa upean 3D-efektinsä nimenomaan sen pinnasta kohoavasta mehiläisestä. Tässä mallissa runko on 34 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Punakullanhohtoisen ulkomuodon kruunaa kaunis mesh-ranneke. Tuotenumero OB16AM161. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35253

;
209,00 €
    • Olivia Burton Demi Blush Dial & Rose Gold Mesh OB16AM161 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Demi Blush Dial & Rose Gold Mesh OB16AM161

Olivia Burton Demi Blush Dial & Rose Gold Mesh OB16AM161

Tuotekoodi: 35253

Olivia Burton Demi Blush Dial & Rose Gold Mesh OB16AM161 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

209,00 €

Tuotekuvaus

Mehiläisteemaiset Olivia Burton -kellot ovat mallistomme persoonallisimpia tuotteita! Demi Blush Dial & Rose Gold Mesh -kellon sunray-taulu saa upean 3D-efektinsä nimenomaan sen pinnasta kohoavasta mehiläisestä. Tässä mallissa runko on 34 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Punakullanhohtoisen ulkomuodon kruunaa kaunis mesh-ranneke.

Tuotenumero OB16AM161. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35253
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Hopea
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16AM161

Pieni hetki