Olivia Burton Enchanted Garden Grey Lilac & Pale Rose Gold OB16EG150

d:Olivia Burton Enchanted Garden Grey Lilac-Pale Rose Gold OB16EG150-rannekellon taulussa on kuvattu käsinmaalattu salainen puutarha. Yhdistettynä hennonlilaan rannekkeeseen tämä kello sopii kaikkiin tilanteisiin. Rungon leveys on 30 mm:iä ja ranneke on nahkaa. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 12 mm:iä. Olivia Burton-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 37233

;
99,00 €

Olivia Burton Enchanted Garden Grey Lilac & Pale Rose Gold OB16EG150

Olivia Burton Enchanted Garden Grey Lilac & Pale Rose Gold OB16EG150

Tuotekoodi: 37233

Olivia Burton Enchanted Garden Grey Lilac & Pale Rose Gold OB16EG150 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

99,00 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton Enchanted Garden Grey Lilac-Pale Rose Gold OB16EG150-rannekellon taulussa on kuvattu käsinmaalattu salainen puutarha. Yhdistettynä hennonlilaan rannekkeeseen tämä kello sopii kaikkiin tilanteisiin. Rungon leveys on 30 mm:iä ja ranneke on nahkaa. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 12 mm:iä. Olivia Burton-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37233
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Muut värit
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16EG150

Pieni hetki