Olivia Burton Flower Show 3D Daisy Black & Rose Gold OB16FS97

d:Kukkakuvioidut Olivia Burton -tuotteet vievät sinut takaisin 60-luvulle! Flower Show 3D Daisy Black & Rose Gold -mallissa kellotaulu on upean kolmiulotteinen. Punakullan värinen teräsrunko on halkaisijaltaan 30 mm ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Musta nahkaranneke tuo kokonaisuuteen tyylikkään loppusilauksen. Tuotenumero OB16FS97. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35265

;
169,00 €
    • Olivia Burton Flower Show 3D Daisy Black & Rose Gold OB16FS97 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Flower Show 3D Daisy Black & Rose Gold OB16FS97

Olivia Burton Flower Show 3D Daisy Black & Rose Gold OB16FS97

Tuotekoodi: 35265

Olivia Burton Flower Show 3D Daisy Black & Rose Gold OB16FS97 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

169,00 €

Tuotekuvaus

Kukkakuvioidut Olivia Burton -tuotteet vievät sinut takaisin 60-luvulle! Flower Show 3D Daisy Black & Rose Gold -mallissa kellotaulu on upean kolmiulotteinen. Punakullan värinen teräsrunko on halkaisijaltaan 30 mm ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Musta nahkaranneke tuo kokonaisuuteen tyylikkään loppusilauksen.

Tuotenumero OB16FS97. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35265
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Hopea
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16FS97

Pieni hetki