Olivia Burton Glasshouse Nude Peach & Silver OB16GH09

d:Mehiläisteemaiset Olivia Burton -kellot ovat mallistomme persoonallisimpia tuotteita! Glasshouse Nude Peach & Silver -kellon kukallinen kellotaulu saa upean 3D-efektinsä nimenomaan sen pinnasta kohoavasta mehiläisestä. Tässä mallissa runko on 30 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Nuden-/persikanvärinen ranneke on materiaaliltaan mukavan pehmeää nahkaa. Tuotenumero OB16GH09. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35283

;
179,00 €

Olivia Burton Glasshouse Nude Peach & Silver OB16GH09

Olivia Burton Glasshouse Nude Peach & Silver OB16GH09

Tuotekoodi: 35283

Olivia Burton Glasshouse Nude Peach & Silver OB16GH09 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

179,00 €

Tuotekuvaus

Mehiläisteemaiset Olivia Burton -kellot ovat mallistomme persoonallisimpia tuotteita! Glasshouse Nude Peach & Silver -kellon kukallinen kellotaulu saa upean 3D-efektinsä nimenomaan sen pinnasta kohoavasta mehiläisestä. Tässä mallissa runko on 30 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Nuden-/persikanvärinen ranneke on materiaaliltaan mukavan pehmeää nahkaa.

Tuotenumero OB16GH09. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35283
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Muut värit
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn OB16GH09

Pieni hetki